Bon Preu i Esclat estrenen app amb nous avantatges

Share with:


d879920376bf3e669f9d17ef99a4721d

Bonpreu i Esclat cada dia et dónen més avantatges. El supermercat ara ho fa amb l’estrena d’una nova app, BonpreuEsclat, per al teu dispositiu mòbil, ja sigui Android o iOS perquè la portis sempre a la butxaca. Amb ella, abans de sortir de casa pots preparar la llista de la compra i compartir-la per no descuidar-te cap producte a l’hora de fer la compra. Per fer-la, pots introduir el nom del producte o fer un escaneig del seu codi de barres i afegir-lo a la llista de l’aplicació.  I un cop tens la llista, també pots buscar quin és l’establiment més proper, siguis on siguis.

 Amb l’app també tindràs vals de descompte exclusius que com a client podràs activar quan passis per caixa. I després, amb el telèfon mòbil podràs consultar el tiquet de compra i la teva guardiola, de manera que sabràs els diners que t’has estalviat en les teves compres.

 Siguis o no client, descarrega-te-la gratuïtament i aconsegueix 15 euros de descomptes per a les teves compres a Bon Preu i Esclat.

Descarrega-te-la gratuïtament i descobreix com funciona en aquest vídeo

Share with:


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *